top of page

Aanbod

Individuele begeleiding & coaching

Individuele coaching is jouw vraag, op maat beantwoord. Persoonlijke coaching is de meest intensieve en de meest productieve manier om te werken aan jezelf. Je verwerft inzichten in sneltempo en zet je doelstellingen om in concrete acties. Ik ben jouw partner om blijvend resultaat te boeken.

Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding is een vorm van coaching die je helpt om een antwoord te vinden op jouw loopbaanvragen. Deze vragen zijn vaak zeer individueel. 

Bijvoorbeeld: hoe krijg ik opnieuw plezier in mijn job? Is van job veranderen voor mij wel de beste keuze? Hoe ga ik om met andere collega’s?

Mensen die zich deze vragen stellen hebben 1 ding gemeen:  ze willen graag iets veranderen. Als mens hebben we echter een bijna ingebakken weerstand tegen verandering en vooral angst voor het onbekende. Steeds veranderende leefomgevingen roepen vaak de nodige weerstand op. Begrijpelijk, want jij kiest er niet voor.

 

Zo creëren we een klimaat waarin er ruimte is om te onderzoeken, te experimenteren en te leren. Dat is de cruciale voorwaarde voor verandering en om stappen te zetten in de richting van het doel dat je voor jezelf gesteld hebt.

QLICK PLAY

Uit research blijkt dat mensen het meest evolueren en groeien tijdens het

spelen. Qlick Play© is het spel om samen met jouw team of bedrijf tot 

nieuwe en innovatieve ideeën te komen om samen verder te kunnen groeien.

 

 

Wat is Qlick Play©?

 

Qlick Play© helpt ondernemingen en teams om samen te zitten en hun organisatie te bekijken met een kritische blik. Het is een hands -on spel dat tijdens teammeetings ingezet wordt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, 

rollen beter te definiëren en creativiteit te stimuleren.

 

Qlick Play© is een methode gecreëerd door Master Certificied coaches die jarenlang ervaring hebben in het bedrijfsleven.

 

 

Voor wie is Qlick Play©?

 

Herken je als zaakvoerder of manager het gevoel dat wederom de werkdag begint en je je team opnieuw moet aansturen? Je voelt steeds opnieuw het belang aan om het beste uit je team te halen en ze op 1 lijn te krijgen. Tegelijkertijd vragen je klanten al je aandacht. Dagdagelijks samen op de werkvloer staan met zowel je klanten als je medewerkers, kan heel wat van jouw vragen. Dan is Qlick Play© iets voor jou!

 

Qlick Play© is een spel dat zich richt op KMO’s, groeiende ondernemingen en teams waar zowel zaakvoerders, medewerkers als klanten zich op dezelfde werkvloer bevinden. Het spel wordt éénmalig gespeeld onder begeleiding van een Qlick Play©Master waarna het spel jouw eigendom is.

 

 

Waarom zou je Qlick Play© gebruiken?

 

Door het gebruik van de Qlick Play© methode zal het klantenbezoek een beleving worden en zal jouw team sterker en meer betrokken zijn.

 

De methode creëert bewustwording van elke medewerker van zijn rol in het bedrijf en zet de creativiteit van je team ingang.

 

Het is een bordspel dat enthousiasme opwekt en creativiteit stimuleert, om 

spelenderwijs teams bij kleine en middelgrote ondernemers te engageren. Zo

creëer je meer betrokkenheid en kan je innovatieve ideëen op de werkvloer neerzetten.

 

 

Hoe werkt Qlick Play©?

 

Qlick Play© is een bordspel dat gespeeld kan worden met het team. De methode wordt eenmalig begeleid door de Qlick Play© Master, waarna het spel jouw eigendom is en nog meermaals gespeeld en ingezet kan worden als onderdeel van jouw teammeetings.

 

 

Wat is de prijs?

 

Eenmalige introductie met begeleiding komt op 750, 00 euro.

Achteraf is het Qlick Play©spel dan jouw eigendom en kan eindeloos gespeeld worden steeds met verbluffende resultaten!

BEN JIJ KLAAR OM MET JOUW TEAM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE GAAN?

VRAAG DAN HIER JE EERSTE QLICK PLAY© sessie 

bottom of page